LÄR KÄNNA OSS

KONSTNÄRLIGA TEAMET

ELIN UVIA SALAS

Elin är utbildad inom musikteater på Stockholms Musikpedagogiska Institut (SMI) och projektledning på Wenell. Hon har arbetat som ledare inom kvalitetssäkring inom IT under 15 år och har samtidigt varit verksam som musikalartist i olika produktioner sedan 2015 och sångerska i bl.a salsabandet Sollenmontunos. År 2018 var hon projektledare i musikalen Broarna i Madison County som bl.a. sattes upp på Maximteatern i Stockholm. 

Elin ligger bakom idén till musikalen. Förutom att hon konstnärlig ledare och driver projektet, skriver hon manus och text & musik samt hjälper till med arrangemang och musikproduktion. Hennes latinska rötter sätter sitt tydliga prägel i musiken till musikalen. 

Adam har sedan 2004 skrivit, översatt, producerat och regisserat ett stort antal musikaler, pjäser och shower. Bl.a. har Adam regisserat Jesus Christ Superstar i Eric Ericssonhallen, i en genderbender version där alla ledande roller spelades av kvinnor. Mellan 2012 och 2017 var han konstnärlig ledare för scenkonstfestivalen Pride@Boulevardteatern. Bland Adams verk som dramatiker återfinns musikalen Pojkarna, hbtq-barnpjäsen Prinsen & Pojken och ungdomspjäsen TörnRåza, som spelats flitigt av skolor och teatergrupper i hela Sverige. Adam är en musikalkännare av rang, och har utöver sin skådespelarutbildning på Kulturama i Stockholm studerat dramaturgi och regi vid Jakobsbergs och Bergslagens folkhögskola. Han är nu dramaturg och regiassistent i musikalen.

ADAM GARDELIN

MINDI LUNDQVIST

Mindi har gått entreprenörsutbildning på Stockholm Internationella Handelsskola samt Visual Merchandiser på Frans Schartaus Handelsinstitut. Hon är även utbildad musikalartist på Balettakademien i Stockholm och Performing Arts School i Göteborg. Gått musik på Kulturama och skådespeleri och teater på Stockholms Teaterinstitut. Frilans i egna musikprojekt och coverband under 10 år. Hon har även drivit egen dansskola i Stockholm. Mindi är sångerska, dansare och skådespelerska och har varit verksam inom musikal och show sedan 2006 i både Sverige och utomlands. I musikalen har hon hjälpt till med manusbearbetning och är producent.

Kristoffer började med musikproduktion år 2014 och har sedan dess producerat över hundratals låtar. Han har tillsammans hiphopgruppen ST. 125 släppt ett flertal låtar. Kristoffer är multiinstrumentalisk och har spelat i olika musikaluppsättningar. Han producerar all musik till musikalen och hjälper till med arrangemang.  


KRISTOFFER PALL

ERLAND HOLMBERG

Erlands yrkeskarriär har varit inom den naturvetenskapliga banan men är även utbildad musiker på Kommunala musikinstitutet (KMI) samt på musikhögskolan (KMH). Han har spelat i olika jazz- och fusionband samt i musikalen ”Der Lindbergflugh”. Erland har även varit aktiv i olika körer och vokalensambler där han har arrangerat och ackompanjerat. På 80-talet blev förälskad i salsamusiken och började spela bas i ett samba-salsaband. Numera driver han salsaorkestern Sollenmontunos. I musikalen är Erland en girigen arrangör till de mer klassiska musikal- och salsalåtarna.

Sara är utbildad musikalartist på Balettakademien (04-07) i Göteborg och varvar idag sina uppdrag mellan musikal, teater, film och som ren sångerska och artist.


Utöver sitt eget artisteri, producerar och skapar Sara, via sitt företag Sproduction AB underhållning mot framförallt företag. Det har blivit allt från större galor i arenaformat till middagsunderhållning och specialskrivna föreställningar.

SARA ENGLUND CAHLING

VALENTINA FERRETTI

Valentina tog gymnasieexamen från humanistiska programmet år 2020. Hon har tidigare jobbat som Floor Manager på Friends Arena samt jobbat som kundtjänstmedarbetare. Valentina är produktionsassistent i projektet med ett brinnande intresse för kultur.